Höstlikt

har det blivit i ett nafs. Men det är fortfarande fint i blomlanden. Jag plockade in lite av mina grönsaker i går..mina första bönor..jättehäftiga lilafärgade..nästan svarta. Men dom blev gröna vid kokning. Morötterna är jättefina liksom dill o persilja.

94943-981
Hoppas det inte blir någon frost ännu .. inatt var det bara 3 grader. Jättetråkigt om det fryser nu o sen kanske det blir varmt igen..det brukar bli så. Vi får hoppas på en fin September..Augusti var inte en så värst bra månad.


94943-985
Dom här presenterna fick vi av dottern o hennes M som dom köpt i Frankrike där dom var på semestern.  Vin från vingårdar där dom bodde o Fikonmarmelad och salt med 4 peppar, också därifrån. Vet inte hur jag ska nännas öppna dom här flaskorna .. men det är väl meningen att vi ska smaka på allt!  Jätteroligt att få!  Tack Tack!

Dom lånade våran stuga förra helgen och hade sån himla tur med vädret..Varmast i Sverige hade Hudik då. Kul för dom. Sen tog dom ju Astrid med sej hem också..så då blev det lite tomt hos mej! Men det är ju slut på hennes sommarlov nu, så nu är hon stadskatt igen! Och det går bra det med!

Ha det så bra allihopa!

Kramar/Gunvor.

Kommentarer:

1 Mumin:

Va roligt det är att få sådana presenter:)) Nä man törs knappt öppna dem!! Vilka härliga grönsaker du har fått då....bara att gratulera.....ha det så gott vännen Kram Mumin

2 Ninni:

va mycket mums...
Ska du inte skaffa en egen katt??

3 Nalle:

Vilka fina presenter de hade med sig. Säger som Ninni, ska du inte skaffa dig en egen liten Astrid?
Så fina morrötter du fått. Våra åt mördarsniglarna upp:( Ha det gott ! Kram

4 Helena/Bildbloggerian:

Varsågod! Och vinet ska njutas och drickas och inte stå och samla damm och samma gäller salt och fikonkompotten, så det är bara att börja öppna :)

5 Sylvia:

Vad härligt med alldeles nyskördade egna grönsaker. Finns väl inget som smakar så gott. Klart du skall prova godsakerna ni fick. Annars blir ju givarna ledsna.

6 Ninni:

Ha en skön helg..kram på dig!

7 Mumin:

Ha det gott i helgen! kram

8 Nilla:

Fikonkompotten skall du ha på ostbrickan.
Passar jättebra till goda ostar.
Kram
Nilla

9 Mumin:

Dansar du fortfarande?? Ha en skön söndag! Kram vännen!

10 Nilla:

Hallå i stugan, hur har ni det där uppe i norr. Fina presenter ni fick av dottern.
Kram

11 Gunvor:

Tack så hemskt mycket för alla snälla kommentarer från er! Jo vi ska dricka upp vinet o äta kompotten...den har jag börjat med redan. Den är jättegod till Chevre ost.
Nu är jag hemma från stugan igen o har dansat färdigt för denna vecka.Två kvällar blev det..så lite trött var man efteråt.

Kommentera här: