Lite av vad vi gjorde när vi var på Cypern

Första veckan vi var där så var det mycket norrmän där. Och en dag var dom överallt på stan och dom syntes o hördes överallt. Dom hade invaderat en restaurang och hängt upp norska flaggor och sjöng och tjoade nåt enormt. Vi blev ju nyfikna och frågade vad som var på G. Det var tydligt att dom åkt dit för att se Norge spela landskampsmatch mot Cypern på kvällen. Och dom sa att ni måste komma dit och det gjorde vi. Det blev en häftig upplevelse. Vilket drag! Norrmän kan verkligen hålla igång.


Här hänger norska flaggor.




Norrmän överallt


TV var där


Pampigt värre innan matchen började.


Massor av folk. Fulla läktare o fulla norrmän. Vi satt på den norska så klart. Ojojoj..jag höll på att smälla av när det hade gått en minut o Norge smällde in första målet. Då blev det galet kan jag säga.. men oj va roligt!


Här var det glädje


Här satt vi också och jublade ikapp med norrmännen. Norge vann ju med 2-1.
Ja det var en supertrevlig kväll. Vi åkte taxi både dit o hem. Och det var inte långt alls.

I dag har vi varit på födelsedagskalas till ett av barnbarnen. Och så har vi haft sonen hemma hos oss i helgen. Det är inte så ofta det, nu för tiden. Så det var roligt.

I kväll ska vi ut o dansa. Och det var längesen det också. Hoppas det blir kul o det blir det nog. På hemmaplan blir det för en gångs skull.. så nu vi slipper åka så långt för att roa oss.

Ha en fortsatt fin söndag. Här har vädret varit snällt i dag också.

Foto: Gunvor  okt.2010


Kommentera här: