Äntligen sol o vackert väder

Precis när Helena o familjen åkt hem till Sthlm så blev det finväder. Hela förra veckan när dom var här så var det ruggigt och kallt + lite sol. Midsommaraftonen bjöd på blandväder..mest regn.
Nu har dom åkt hem och det blev lite ovant att inte få se en strålande glad Ellibelli när mormor kom ner på morgonen. Vi har haft såå roligt om dagarna i lekstugan och ute på våra plomenader. Ojojoj va vi har lekt. Men hon tyckte det var jättekul att komma hem också och nu är det dagis igen och säkert roligt det också. 


Här sitter hon o filosoferar vid älven när vi gick på promenad dit ner en dag


Mamma fotar Ellie och jag fotar dom


Midsommarfin med dockan. Vilka fina blommor mormor, säger hon. Hon ser allt som är vackert trots att hon bara är två år.


Här vankas fika vid lekstugan


Lille plutt måste också vara med


Han ser så finurlig ut på den här bilden..den lille godingen.


Ellie o Astrid kollar på blommor igen


Här ser dom nåt kul. Pappa som kikar fram bakom ett träd. Hemresedagen bjöd också på vackert väder som synes. Härligt med sommar tycker både Astrid o Ellie. Astrid som var utekatt här likasom hon är när dom är på landet sitt.


Astrids favvoplats uppe på bordet

Här har jag suttit o gonat mej idag i solen. Det känns som det var så längesen kroppen fick njuta av lite sol. Det var ljuvligt. Och nu har dom faktiskt lovat några dagar med vackert väder så nu ska här njutas.

Ha det så gött ni också! Kram/Gunvor.

Kommentarer:

1 Nilla:

Härliga bilder. Men så typiskt att ni skulle ha dåligt väder när ni fick så fint besök. Men leka kan man ju alltid :) Hoppas att finvädret fortsätter nu när det äntligen har kommit. Ha en fin sommar.

Kram

2 Jah Hollis:

Inget är som barndomens somrar. De är oändliga och fyllda av saker att minnas. Fina bilder.

Kommentera här: