Fototriss - Personlig

Dagens tema är personlig, men personligen tänker jag inte visa upp mej så det får bli Astrid på mina trissbilder i stället.
Astrid är verkligen en personlig katt. Hon har varit här hos oss några veckor nu när hennes familj varit på semester.
Det är Helena som är hennes matte i vanliga fall. Och hon håller nog med om att Asta är en personlighet. Hon är en innekatt som har fått upp lusten att vara ute. Fast bara om vädret tillåter! Och hon har en massa egenheter för sej. Men hon är en trevlig Rexkatt på snart 14 år. Pigg för sin ålder måste man säga.
 
Hon ska snart åka hem till sin familj och få följa med när dom åker till landet där hon stormtrivs och där hon också kan vara ute. Hemma i stan är hon innekatt hur bra som helst.
 
Igår var vi ute i solen och hon klättrade i syrenbusken och här ser hon riktigt farlig ut.
 
 
Här ligger hon o solar sej, men det blåste lite kallt så gammelmatte måste hänga för ett vindskydd.
 
 
På diskbänken i jakt på vatten. Fast hon har en skål med färskt vatten vid hennes matplats på golvet så är hon häruppe o letar om det står nån vattenpyts där. Det hjälper inte att man föser ner henne, för jag vill inte att hon ska vara däruppe,  hon hoppar dit ändå.
Hon dricker gärna ur fina glas på fot. Så man får passa sitt glas så hon inte hinner först.
Ja hon är rolig den gamla damen o vet vad hon vill o inte vill.
Gosa vill hon ofta o det får hon såklart.
 
Det blir lite tomt efter henne sen hon åkt hem, men samtidigt lite skönt också bl.a att få sova själv i sängen utan nån som trängs, för det gör hon. Fast vi har det väldigt gott ihop!
 
Vad andra visar för bilder på temat ser du HÄR. 
 Ha en skön söndag!
 
 
 

Kommentarer:

1 Anna:

Oj den lilla damen verkar helskön. Jag är väldigt glad i katter och tycker deras beteende är intressant. Helt klart personliga var o en på sitt sätt. Din lady här är elegant och väldigt cool i sin strikta look.Jag är säker på att hon spinner i din famn.

2 Eva Trillian:

Katter har väl personligheter som få och gör sig fint i en personlig triss :)

3 lilalili:

Ja, katter är verkligen personligheter. Håller med, hon ser rejält farlig ut på din första bild! Fin-fin triss!
Ha en fortsatt skön söndag!

4 Lajsas Fotografi:

Vilken livsnjutare! Och självklart har de små liven sådana härliga personligheter! =)

5 Marja:

Härliga bilder på den fina personligheten. :)

6 Gammelsmurfen:

Mysig katt och mysig triss. Katter är härliga. Vi har en dörrkläpp på ytterdörren. En av våra tidigare katter lärde sig att slå den mot dörren när han ville in

7 Freja:

Så fin hon är!! Jag tycker rexar är så vackra!

8 Kerstins foto:

Härlig beskrivning av en katt med mycket personlighet. Det där med vatten i ett glas och att ta mycket plats i sängen stämmer väl in på en katt i det här hushållet också. :)
Fin triss på en fin dam.

9 Jenny:

Vilken härlig katt! Jag har också en som föredrar att dricka ur glas, så till sist gav jag efter och nu har han sitt eget glas på ett fat på diskbänken. Då får alla andra vara i fred. :)
Vet inte om du känner till att katter gärna har mat och vatten åtskilt? Det visste inte jag men fick lära mig då, fast då hade han förstås redan vant sig vid att dricka på diskbänken.. *s* Men de andra har nu sin vattenskål på en annan plats i köket.

10 Mia Ahlstrand:

Ja katter är verkligen härliga personligheter! Förstår att du kommer sakna henne :)

11 Scaniatjejen:

Så söt och med en härlig personlighet! Du beskriver henne så väl. Ja visst är det roligt det där med att de hellre dricker annat vatten än det man gett dem, ser samma fenomen med mammas och pappas katter.=)

12 Kari:

Ja katter kan virkelig være personlige. Husker en katt som ble meg inn på toalettet og kissade i sluket når jeg satt på do. Forstår at du er betatt av katten!

Kommentera här: