Snabbresan

För några dar sen gjorde vi en tur till Bruksvallarna för att hälsa på det nya barnbarnet som vi blivit farmor o farfar till.
Det var såå härligt att få träffa o gosa med den lille. Så synd att han också bor så långt ifrån oss, liksom dom andra två småttingarna. Dom stora barnbarnen bor här i närheten o så lilla barnbarnsbarnet då. Tur är det.
 
Här är vi på väg mot Funäsdalen
 
 Framme i  Bruksvallarna
 
Sommaren är inte riktigt här än. I allafall inte uppe på fjället som synes. Ganska så mycket snö än.
 
Och här är det lilla underverket. Två veckor gammal. Såå himla söt! En liten gullig mun som man bara vill pussa på..men det gjorde jag ju inte. Det får bara pappa o mamma göra än så länge. Men nosa lite får man som farmor göra. Han var såå liten. Man fattar inte att han en dag ska bli en stor o stark kille. Fast tiden går ju så fort så man hinner inte med.
 
 
Här har han fått kläderna på och ska åka iväg o kolla hur mycket han ökat i vikt o längd. Stora tossor på små fötter.
 
Nu åker vi pappa. Såå liten o så go man är! Snart är han tre veckor o har kommit ikapp i tiden som han egentligen skulle fötts.
Ja det var härligt att få se och hålla honom. Hej då lilla vän! Får se när vi träffas nästa gång.
 
 
Kossorna i byn.. väldigt nära vattnet som forsade fram
 
Det var mycket vatten i Ljusnan och
 
översvämning lite här o var.
 
Nu är vi i Funäsdalen
Inte mycket snö här i backarna heller
 
Hälsade på storasyster här i Funäs
 
Fjällmuseet
 
Och den sista bilden från resan blir på jättebjörnen i Sveg. Vi såg faktiskt en riktig björn på hemvägen , men tyvärr alldeles på för långt håll för att hinna få nån bild. Jag blev ganska upphetsad och jag tyckte det var så spännande men vi hann inte se den på nära håll. Så hilma synd!
 
 
 
Det var allt från mej. KRAM!
 
Foton: Gunvor maj -14.
 
 
 
 
 
 
 

Kommentera här: