Tisdagstema - Bäst

Bäst är när det är riktig vinter som det ska vara den här tiden och inte detta hattande mellan kyla o blaskande som det är just nu.
 
Jag tycker att det är bäst när det ser ut så här med blå himmel
 
och med frostrosor o solen som lyser
 
och så ser det ut som så på eftermiddagen när solen går ned igen. Då är himlen röd o gul o vacker.
 
Flera bästbilder finns på Tisdagstemat.

Kommentarer:

1 Beppan:

Vintern när den är som bäst - helt klart!

2 Mormor:

Vakkert både med blå himmel og solnedgang
Ha en flott kveld.

http://www.starbear.no/mormor/2015/02/10/best-slik/

3 cissi:

Precis som på dina bilder ska vintern vara om den ska falla mej i smaken. Här är det bara is och slask varannan dag och jag börjar bli riktigt trött på att halka runt på cykeln.

4 Monica o Jacob:

Fina bilder, solnedgångarna är fantastiska nu med alla sina färger och det rosa skenet är så läckert.
Är ingen vintermänniska, skotta snö och frysa är inte min melodi.
Ha det bra;-)

5 Mia Ahlstrand:

Ja precis så ska vintern vara! Här töar det för fullt nu men vi får njuta av solen i alla fall.

6 Paula i pörtet:

Hej, jag tycker vintern hittills i år har varit bra, om än kanske inte bäst någonsin. Visserligen lite varmt nu, men nätterna är kalla så snön stannar kvar. Det blir fina snövallar för rallybilarna att studsa på i slutet av veckan!
Kram

7 Anneli - A'la Foto:

Underbara bilder och jag håller med om att vintern ska vara som vintern ska vara med massor av snö som ligger vackert överallt, även på träden så hela världen är vit! Då är det så vackert!

8 Anneli - A'la Foto:

Så fint du berättar om Astrid! Ja det är väldigt vanligt med njursjukdom på äldre katter dessvärre. Inget roligt alls. Men jag vet inte om katterna själva styr det där med att äta rätt och dricka tillräckligt för njurarnas skull men å andra sidan går det ju inte göra något åt det. Det är liksom svårt att tvinga i dem och att förklara för dem fungerar inte heller särskilt bra för de lyssnar inte på det örat! ;) Men att Astrid känner sig som en kattunge tillhör den normala livscykeln för en katt. När de blir äldre går de från att vara lite mera trötta till att bli kattungar för att sedan bli gamla och sedan inte leva mer! Jag hade en kisse som gick bort i somras och hon blev 19 år och hon var verkligen som en kattunge ända tills hon blev sjuk och inte orkade mera! Det är verkligen supersorgligt med sjuka djur! :(
Hälsa Astrid från oss också och krya på henne också! :)

Kommentera här: