Måndagmorgon

vaknade jag av att det dundrade och lät utanför fönstret. Vi hade varit på dans söndagkväll så man var inte världens piggaste. Vi hade en jättetrevlig kväll. Vädret var perfekt o  lagom mycket folk. M.a.o. superkul! Åhh vad jag dansade. I fem timmar utan paus med två bra orkestrar, som spelade nonstop. Fast man vilade lite emellanåt. Annars orkar man inte. I allafall inte jag med min dåliga kondis. 

Men nu till morgonen..vi borrar efter bergvärme här. Och dom började i morse. Det är otroligt tycker jag att det går att komma så långt ner som 200 meter rakt ner i marken. Så långt behövs det borras just här. Det är riktigt spännande att vara med om.Såna här stora maskiner står det nu här och gräsmattan blir nog inte sej riktigt lik efter det här.


Den här containern som dom lyfter ner här,  var nästan  smockfull efter ett tag med lortigt vatten som pumpats upp  från djupet och som sen pumpas ur o  ner i slänten.
Så här såg det ut ett tag. Och det har dammat o kladdats härute..ett riktigt skitjobb har dom. Men det blir bra till slut.
Och här är mitt nya underverk.  Jag är så nöjd! Det blir så fina bilder med en så pass stor skärm.

I dag har vi haft nästan sommarväder. strålande sol o 17grader.

Ha det så gott alla. Kram/ Gunvor.  31 Maj 2010