Ny vecka

och i morgon är det redan första december. Helgen som varit var en mycket trevlig helg. Min storasyster har varit här hos mej och vi har haft det så mysigt. Hon kom i fredags och vi åt lite god mat och drack vin och hade en mysig TVkväll.
 Sen på lördagmorgon åkte vi med bussen till Birsta i Sundsvall. Där finns det ju hur mycket shopping som helst, men inte shoppades det så mycket av oss. Vi kollade och provade och fikade o åt och bara hade det hur mysigt som helst. Ingen stress och inget speciellt som vi måste ha heller. En ny väckarklocka skulle jag ha och det hittade jag på en gång. IKEA besökte vi också såklart, men inte nån storkasse hade vi med oss därifrån heller.

På söndagen var vi ut och dansade. Vi hade en toppenkväll! Åhh va kul vi hade! Syrran tyckte också att det var jätteroligt.
Måndagförmiddag hann vi hälsa på hos dotra min o gosa lite med Wilma. Sen på eftermiddagen åkte hon hem till Funäsdalen igen. Hoppas resan hem gick bra. Har inte hört nåt så det gjorde det väl.

Vintern har ju slagit till ordentligt. Vi har riktig kyla med 20- grader o mer. 


Adventsstjärnan är på plats


och första Amaryllisen har slagit ut. Låg o jättefin. Två klockor är färdiga o två till är på G. Sen kommer stängel två med sina blommor.

I natt har vi haft besök av nåt djur utanför garaget och efter vägen. Det ser ut som det har varit många som trampat runt här och krafsat uppepå snödrivan. Men jag tror det är bara ett djur. I går var det nysnö här och helt orört och det verkar inte ha varit flera som gått efter vägen i allafall.Spåren ser ut som hund eller rävspår. Jag tror det går en räv här mest varje natt, för vi ser färska spår på mornarna. Men om det är den undrar jag vad den sysslat med i natt, så upptrampat som det var i dag.
Hund tror jag inte att det är. Vi skulle jättegärna vilja veta vad det är.


Kan nån säga vad det är för spår så blir jag glad. 

Ha det  bra i kylan!

Foto: Gunvor 30 nov. -10