Bilder från vår Stockholmsvistelse

Det är nu en vecka sen vi kom hem från Sthlm. och jag har haft fullt upp här hemma. Jag har inte haft nån tid med bloggen. Vi har målare här hela dagarna så det är lite svårt att sitta vid datorn och jag har varit på återbesök till lungkliniken i Gävle. Det gick bra och jag ska få hjälp med min hosta. Blev ordentligt genomgången av min underbara läkare och fick tid för en Bronkoskopi där dom ska suga upp slemmet och skölja rent därnere och hoppas det hjälper ett tag åtminstone. Sen får vi se om dom hittar nåt på proverna, så om inte sköljningen hjälper så kanske det blir till att äta en kur igen. 


Men här är några nya bilder på Ellie i allafall. Sötisen som var så glad när mormor o morfar var där.


Här sitter en liten tuffing i sandlådan på gården. Det blåste nåt otroligt och solen tittade fram så Ellie ville ha sina brillor på. Hon gillar inte när det blir starkt åt ögonen.

Vi var även en sväng till Lillsjön för lite fågelmatning. Vi fick gå ganska långt, för isen låg kvar på dom flesta ställena där fåglarna brukar vara, men vi hittade ett ställe med öppet vatten och massor av fåglar. Mamma Helena hade jobbigt att gå med sin gravidmage och ont överallt, men kämpade på. Vi gick sakta och vilade ibland.


Här är fåglarna ute på isen och halkar runt

Fru And


 Ellie skulle mata fåglarna med bröd, men hon åt lika mycket själv av brödbitarna.


På hemvägen från Lillsjön stannade vi vid en rolig lekpark och lekte en stund. Ellie och mormor hade jätteroligt.

Foto:Gunvor mars 2011