Tråkigt, tråkigt..

Jag blir så less!  Nu har jag fått tillbaka min fula bakterie igen. Att man aldrig kan få vara glad! Jag har sluppit inhalationerna i drygt en vecka nu.Och det har varit så skönt. Har känt mej så fri. Fast hostat har jag ju gjort så klart!
 Lämnade in ett upphostningsprov i fredags och nu har jag fått svar på det. Och det var inte så kul. Min läkare ringde idag och berättade svaret och nu ska jag läggas in och få intravenös behandl. igen.
 
Jag läggs in på Hudiksvalls sjukhus i morgon. Och där ska jag vara i två veckor. Sen blir det en sorts penicillin som jag ska äta varannan dag ett bra tag framöver. Så nu vet jag vad jag ska göra den närmsta tiden.
Det blir bra med Hudik eftersom jag förhoppningsvis kan få lite permis mellan behandlingarna och åka till stugan ibland.
Vi har kommit hem därifrån idag.Hade jag vetat det här så hade jag kunnat stanna direkt.
Det har varit underbara dagar där. Fast gubben har mest jobbat.
 
Ja det var ett riktigt bakslag att det blev så här för vi skulle åka till Cypern om en vecka, men som vi får avbeställa nu.
Två härliga veckor är bokade. Och som vi sett fram emot o längtat och hoppats att det skulle gå vägen..men men.
Kanske en annan gång.
 
Får väl nöja mej med att sitta på bryggan o se på ränder efter flygplanen. Och vara avundsjuk på dom som sitter däruppe.

Ha de! KRAM!