Måndag 31 mars

sista dagen på denna vårmånad. Det har verkligen varit vårväder hitills. Men just idag så har det varit aprilväder med växlande sol o hagel o lite snöblandat regn. Men inget som ligger kvar som tur är.
 
I torsdags så var vi till stugan en sväng..det var nånting som skulle mätas där.  Vi hade köpt med oss en liten smörgåstårta och tänkt att fika med grannarna, men där var ingen hemma, så vi tog tårtan med och åkte vidare till min syster o svåger  i Bjuråker. Det blev kul för det var längesen vi var dit. Och fika fick vi o gott var det med både smörgåstårta och bullar o kakor som hon bjöd på.
 
Som vanligt när vi kom till stugan så kom grannens katt och välkomnade oss. Hon är så gullig! Snäll o kelig.
Det var katt nummer ett.
 
Hos min syster så träffade jag hennes goa katt Linus. En riktig bjässe. Stor o lurvig och mycket söt han också.
Det var katt nr.2 denna dag.
 
Här hemma har jag mött denna moderna rakade kisse vid ett par tillfällen. Också  väldigt social och trevlig. Jag pratar ju med alla och det verkar uppskattas. Den här kissen bor väl nånstans i närheten antar jag eftersom han går härutanför.
 
Vet inte vilken ras det är, men kanske en norsk skogis. Den har säkert varit tovig så det däför den blivit klippt.Den är nog väldigt fin med päls också. Fast söt även frissad!
 
 
Det går flera katter omkring här och nu när vi har Astrid här hos oss, så måste man vara aktsam när hon är ute så det inte händer nåt tokeri. Hon har ju fått smak på att vara ute lite nu, fast hon är en innekatt.Men bara om det är varmt nog.
 
Här är Astrid när vi löser korsord.Hon vill ju vara med o lösa korsord och läsa tidningar, precis som många katter vill. Hon är ju så söt hon också tycker jag. Fast det tycker inte alla som ser henne.
 
 
Nu är det slut för i dag. Sista bilden blev också på Asta så klart.
 
 
En kattblogg blev det med många kattbilder, den sista marsdagen.
 
Ha det gott!

Foto:Gunvor/ mars-14