Höstlikt

har det blivit i ett nafs. Men det är fortfarande fint i blomlanden. Jag plockade in lite av mina grönsaker i går..mina första bönor..jättehäftiga lilafärgade..nästan svarta. Men dom blev gröna vid kokning. Morötterna är jättefina liksom dill o persilja.

94943-981
Hoppas det inte blir någon frost ännu .. inatt var det bara 3 grader. Jättetråkigt om det fryser nu o sen kanske det blir varmt igen..det brukar bli så. Vi får hoppas på en fin September..Augusti var inte en så värst bra månad.


94943-985
Dom här presenterna fick vi av dottern o hennes M som dom köpt i Frankrike där dom var på semestern.  Vin från vingårdar där dom bodde o Fikonmarmelad och salt med 4 peppar, också därifrån. Vet inte hur jag ska nännas öppna dom här flaskorna .. men det är väl meningen att vi ska smaka på allt!  Jätteroligt att få!  Tack Tack!

Dom lånade våran stuga förra helgen och hade sån himla tur med vädret..Varmast i Sverige hade Hudik då. Kul för dom. Sen tog dom ju Astrid med sej hem också..så då blev det lite tomt hos mej! Men det är ju slut på hennes sommarlov nu, så nu är hon stadskatt igen! Och det går bra det med!

Ha det så bra allihopa!

Kramar/Gunvor.