Nästan helg igen

En dag när jag var ute och cyklade så stannade jag till vid den här skogstjärnen..det var så rofyllt att bara sitta där. Jag satt på en sten vid vattnet och lyssnade på fåglarna o bara njöt.

94943-746

Det växte så söta blommor där nedanför mej

94943-744
det ser ut som nån sorts Kalla

94943-745
Så såg dom ut  i närbild..söta.
Och eftersom jag är inne på blommor ..så fortsätter jag med lite blommor hemifrån


94943-751
tänk.. nu har min allra första älsklingsvallmo blommat färdigt för i år..den har tappat sina vackra blad o nu är det bara den stora frökapseln kvar. Vacker den också eller hur?

94943-748
Men jag har fler som ni ser..tre  av åtta knoppar har slagit ut i den här rabatten ..tillsammans med vita Irisar och Brandgula liljor.  Snart kommer den röda Astillben längs ut,  att börja med sin blomning. Det är så härligt  när det börjar röra på sej i rabatterna.

94943-718
I stugan har jag en annan vallmo variant.. en enklare men intensivt röd! Åhh jag älskar Vallmon. Synd bara att den blommar över så fort!

94943-749
Sen kommer lite blått.. dom här tycker jag är så härliga ..dom lyser upp hela rabatten

94943-750
och sist  mina gula Dagliljor..vackra dom också!  Nästan hela färgskalan av blommor.
 

Men nu får det vara nog med blommor för denna gång.

Hoppas ni får en varm o skön helg allihopa. Jag själv åker till stugan i helgen och så blir det väl lite dans i morgonkväll.
Ha det riktigt gott!

Foto: Gunvor 2007.

Kommentarer:

1 Nalle:

Å vilka vackra blommor. Den första ser verkligen ut som en minikalla.
Cykla är frihet det. Kram

2 Gunvor:


Nalle..visst är det härligt att cykla på sommaren..man kommer så nära naturen och upplever all dofter. Och det är väl ljuvligt med alla vackra blommor som slår ut nu en efter en!

3 Vildängel:

vilken härlig vy att njuta av :D

4 Gunvor:

Vildängel..Tack det är ju härligt med sommar.

5 Mumin:

Vilka härliga blommor du har tagit bild på......hoppas nu att du kan dansa ikväll:) Må så gott i helgen! Bamsekram Mumin

6 Nilla:

Så fina blommor. Ha det gott i stugan och var rädd om dansfötterna.
Kram

7 Paula:

Här kan man inte sitta vid en tjärn o njuta! Knotten är för dj__liga !! Så himla tråkigt, man kommer hem från promenad och har hela pannan full av bitmärken, det fortsätter klia och svida i timmar...
Hoppas det är bättre närmare stan, hihi
Ljuvliga blommor, här tycker jag det mesta redan blommat över! Har nog varit dålig på att sätta lökar på senareblommande växter, men nu blir det ju inget mer gjort i denhär trädgården..
Hoppas din helg på landet var skön, här bara strilar regnet ner oavbrutet
Kram

8 Gunvor:

Mumin o Nilla ni förstår ju att blommor är favoritmotivet!

9 Gunvor:

Och stackars Paula..va hemskt med alla knott o mygg..det förstör sommaren på många ställen! Peppar, peppar..så har dom nog inte riktigt vaknat till här än..eller det kanske är för torrt.
Helgen har varit torr o skön!

10 Albinlive:

Hi, how did you have the time to update you web site if you are so busy as your picture in your home page ? Good luck for your interesting links pages.

Kommentera här: