Stickat till baby

Här kommer lite mera stickade babygrejor. Den här lilla mössan är ett prov. Jag råkade se ett mönster i en tidning,, och jag tycker den är ganska söt. Den är dubbelstickad, så den är varm o go.

94943-251
Det ser väl ut som att jag går och bara väntar på smått, men det är ju bra att ha på lager utifall att....
Det blir väl några barnbarn till ,förhoppningsvis. Jag tycker bara det är så kul att sticka sånt här smått.
94943-252
Dom här var ju med på förra inlägget oxå , men här är en närbild på flicksockan.

Nej , nu måste jag fortsätta med städningen,,,, jag har haft en paus . Gubben bjöd på lite fika, med nybakade bullar från igår. Han har krattat det sista i dag. Aldrig har vi väl fått det adventsfint på det viset nån gång förut ,ute! Tänk ,, att kratta till advent ! !!  Det hör inte till vanligheterna. Inte här åtminstone, på våra breddgrader. Lite snö nu så är jag nöjd,, eller rätt så mycket,, det är ju vinter.
Ha det bra allihopa!

Astrid

GRATTIS   ASTRID      på namnsdagen..
94943-248

Här är man ute på grönbete, i Hälsingland. Och här trivs man.


94943-249


Här ser man väl ganska så galen ut, eller hur? Vi hade just busat jättemycket med några roliga små pinnar. Då kan man bli så här utslagen..

Hälsn.. från din " mormor " !

Måndag...

I dag är det ju Måndag ,o då brukar jag vara trögstartad..Men i dag har jag faktiskt varit riktigt duktig, om jag får säga det själv, och det får jag ju. Jag har bakat bullar ,, många bullar blev det.  Bakade en par längder också , åt barnbarna. Igår var vi ju och dansade och hade jättekul !!   Bra musik o bra dansfolk..

Sen måste jag visa vad jag sysslat med på kvällarna också..Jag har plockat fram stickorna och tillverkat lite baby sockar..Dom är faktiskt jättebra. Sitter bra på foten och är så gulliga så. Ska ge bort några..Och sonen ska ge ett par åt en kompis som fått barn..94943-247

Här är mina alster..Dom är lite annorlunda än vanliga sockor..