Mors Dag har det varit denna dag

och vilken underbar dag sen! Strålande sommarväder. Dom flesta har nog varit utomhus och bara njutit , för man vet aldrig hur många såna här dagar det blir. Åtminstone den här modern har  varit ute mestadels av dagen. Och jag har blivit firad  av alla barnen. Tack så hemskt mycket!

En vacker blombukett har jag fått av äldsta dottern..underbara vackra rosor!
Ute börjar det  att bli ganska mycket blommor nu. Apeln t.ex.blommar  för fullt. Hela trädet är överöst av blommor, men den allra finaste blomman sitter längst upp i bilden. Lilla söta Ellie, som har åkt hem till Stockholm nu, med sin mamma o pappa. Det blev väldigt tomt efter henne. Men dom kommer igen senare i sommar. Då har hon nog förändrats ganska mycket kan jag tro.Hoppas allt går bra för dom och att magen rättar till sej. Kramar från mormor!

Ha en fin dag i morgon också allihopa!

Foto:Gunvor/ den 31 maj 2009

Tisdagstema vecka 22

Dagens tema är Frukt. Och här är mitt fruktiga bidrag.


Min älsklingsfrukt är Passionsfrukten. Den är min Passion!

Titta gärna in Här så kommer du till andra fruktbidrag.

På promenad till ån

min  favoritplats, sommar som vinter. Helena , jag och Ellie gick en skön promenad  i förrgår. Ellie sov hela tiden så mamma o mormor fick fota ifred. Det råkade vara soligt och fint .. fast blåsigt så klart. Det har blåst i flera dagar nu och det är inga varma vindar precis .Men solen är skön. Här har vi några av mina bilder.


Här vid bron har det tagits många bilder av mej. Det är lika vackert här varje gång. Jag gillar ju vinterbilder också , så det har blivit en del såna förut.Men nu är det nästan sommar.  Mycket blått blir det när man fotar vid vatten


 En blå båt är väl  fin..  här fortfarande uppe på land


Blånande berg i bakgrunden och sjön där ån mynnar ut.


Visst är det vackert med vattenbilder


Såå gulliga Natt o Dag hittade vi också


Kabbelekan blommade så fint vid vattnet


Sista bilden blir en mötesplats efter vägen.


Tack o hej från mej!

Foton:Gunvor   Maj - 09.