Tisdagstema - Julpynt

Dagens tema ärju julpynt. Och här är det alltid pyntat i jul.
 
Öppna spisen är väldans pimpad. Men är det jul så är det.
 
Lite mera pynt
 
Och ännu mer julpynt kan man se här på tisdagstema.
 
God Fortsättning på julen önskar jag er!
 

Sista Trissen på ett tag. Ögonblick är temat

 Det var ett svårt tema den här omgången också, men så satt jag här och spånade vad man skulle hitta på för roliga ögonblicksbilder att ta. Vi satt o pratade om sol och värme här hemma och drömde oss bort ett tag.
Och ett litet ögonblick så kände jag längtan till Grenada. Älskar sol o värme.
För ett ögonblick så kan man drömma att man sitter här på strandbaren med en varsin Carib och blickar ut över det underbara vattnet. Skickar ett låtsasvykort härifrån.
 
Ett ögonblick senare så tittar man på den här vyn från en promenad för några dagar sen.Vintervackert så det förslår. Jag gillar vintern också.
 
Det här ögonblicket kommer jag lätt ihåg för det var idag. Jag bar ut min älskade tomte en stund och fotade honom på altanen. Burr..det var kallt där så han fick komma in sen.
Det fick bli min tolkning av temat.
 
Och så önskar jag alla kära fototrissare EN RIKTIGT GOD JUL!
 
Mer ögonblicksbilder finns att beskåda på Fototriss.
 

Nedräkningen har börjat..

bara tre dagar kvar. Hoppas ni inte har det alltför stressigt. Det har inte jag. Jag knallar på här o pysslar o donar. Igår köpte jag julklapparna. Det gick bra. Jag har tur o behöver inte köpa alla, för mammorna vet vad deras barn vill ha, så dom köper och jag betalar. Jättebra lösning. En del har jag fixat så klart. Men nu är de bekymren ur världen.
 
Idag har mina älskade julbarn fått komma fram på sin plats. Det känns i hjärtat när jag ställer fram dom. Den första fick jag 1999 av dottern. Sen har det kommit fler o fler. På slutet har jag hittat några själv.
 
Här är dom nu igen
 
Dom här vackra isstjärnorna hade jag på altanfönstret häromdan
 
Den här vackra solnedgången fotade jag när maken o jag var till Ljusdal i förra veckan. Det gäller att ha kameran med vid alla tillfällen.
 
Nu ska jag sätta mej tillrätta i fåtöljen o starta min tråkiga inhalering. Jag håller på i ungefär 45min. Det är tur man har TV.
 
Foto:Gunvor December -12