Hem ljuva hem

Ja nu är jag hemma igen från min 2 veckor långa sjukhusvistelse. Såå skönt att komma hem. Jag har nästan bott ute på min nymålade o fina altan.
 Det har ändå gått bra med behandlingen, fast jag vet inte riktigt än om det har gett resultat. Jag har pratat med min kära lungläkare i dag och hon vill ha ett nytt upphostningsprov för att se om det är borta. Jag har fortfarande lite slemhosta. Ska snart börja på en ny behandling på ett år. Tabletter då så klart. En om dan i en mån. sen en varannan dag. Då ska den förhoppningsvis hålla undan infektionerna, så det är bara att hoppas att den gör det!

Magen har börjat säga ifrån, efter alla dessa starka kurer, så jag ska först bli bra i den, innan jag startar den långa behandlingen.


Här är  min säng både nu och även förra gången jag låg inne. Samma plats i samma sal. Jag har bytt sängranne ett antal gånger. Sista två nätterna hade jag manligt sällskap. Det funkade bra det med, med bara ett litet draperi emellan oss.


Samma vackra utsikt


Kvällssolen som lyser så fint på kyrktornet i Hudiksvall.


Jag har haft permis på dagarna mellan behandlingarna så då kunde jag vara i stugan några timmar. Gubben hämtade och körde mej tillbaka till kl.8 på kvällen. Jag fick injektion även kl.4 på natten och 12 på dagen + tabletter två ggr per dag.


Min vackra vita ros!


Så här såg det ut i min övre lingonslänt. Massor av gräs innan gubben tog ner det med trimmern. Nu hoppas jag att lingonen kan börja mogna.


Grannens båt vid bryggan våran.


En dag åkte vi till Malnbaden och satt nere vid stranden i solen. Det var så härligt.


Folk badade för fullt


Här är dom nya hyreshusen nere vid Lillfjärden. Högt däruppe skulle jag vilja bo.
Lillfjärden igen.

I dag har vi varit o grattat äldsta dotra som fyllde år i går, o ätit tårta.

Ja det blev ett långt inlägg det här. Nu ska jag sova skönt i min egen säng. Har sovit middag två ggr i dag så därför har jag lyckats hålla mej vaken i kväll. Natti Natti!

Diggiloo

Ikväll har jag och min dotter M. varit och sett på härliga Diggiloogänget på Stenegården i Järvsö. Jag hade vunnit två biljetter till den föreställningen och bjöd med mej dotra. Vi har haft en trevlig kväll trots regn. Dom är helt fantastiska allihopa i gänget. Massor av folk som satt troget i regnet. Fast det slutade faktiskt till pausen så vi kunde inta våra mackor o lite vin o sen lite kaffe på det.
En jättetrevlig kväll var det! Tack för den vinsten.. aftonbladet!


Oskarpa bilder..det var rökigt på scen.
Roligt var det. Alla artister verkar ha superkul ihop. Här är Charlotte och Jessika.

Tack för en trevlig kväll 10 årsjubilerande Diggiloo!
 
Nu ska jag gå till kojs. Jag ska upp tidigt i morgonbitti. Åker till Hudiksvall och ska läggas in igen på sjukhuset för en ny omgång intravenös behandling för samma bakterie som sist. Två veckors behandling denna gång.
Hoppas, Hoppas det hjälper nu!
Vi hörs om två veckor! KRAM!

Vallmoblommorna

Så här såg mina älskade Vallmoblommor ut för några dagar sen.
Så här ledsna är dom nu..sönderregnade och ruttnande knoppar. Sorgligt!


Foto: Gunvor Juli -12