FOTOTRISS - TEXT I BILD

Text var det ja! Här har jag sprungit runt o fotat o testat lite av varje härhemma i dag lördag, eftersom jag inte kan tänka mej att hitta så bra fotoobjekt till temat utomhus. 
Annars finns det ju text på allting nu, både tavlor och textilier. Och siffror o bokstäver att ha som prydnad.
Även härhemma har jag hittat sånt. Så här kommer mina bilder.


Det här fina hjärtat hänger i farsun och hälsar välkommen


Den här står uppe på hatthyllan och önskar lugn o ro


Tavlan hänger i min hall. Här är även text på bokstäverna. Kanske var det inte tänkt att det var menat så här med texten, men så blev det för mej.

Det var allt från mej! Ha en härlig vårsöndag.. den sista i April månad.

För fler bilder på text kan du kolla HÄR.

 

Härliga fredag

Jag trivs med fredagar trots att jag brukar ha städdag då. Men nu känner jag mig ledig från det eftersom jag inte varit riktigt piggelin. Men jag är mycket bättre redan. Det verkar som medicinen hjälper! Hoppas jag inte skryter för mycket nu. Städa tänker jag överlåta till gubben. Vädret är hyfsat även om det inte är såå mycket sol. Det spelar ju inte så stor roll för mej för jag får inte vara i solen ändå. Men allt blir så mycket trevligare med solsken.

Här kommer en bild på ett vårtecken igen från mej.


Vackraste Blåsipporna. Det är speciellt när man hittat dom första utslagna.

Ha en härlig långhelg nu alla. Kram Kram / Gunvor!

Mina pippisar

håller på att äta oss ur huset. Jag har aldrig varit med om att vi matat fåglarna så mycket vid den här tiden, för egentligen så hittar dom väl mat på annat sätt nu när marken är bar igen. Men vi gav dom när det snöade förra lördagen. Jag hällde upp  frön på ett stort blomfat och jisses vad populärt det blev.


Från början var det mest Bofinkar, men sen kom det Bergfinkar i massor. Dom telegraferade till varann tror jag..kom kom här finns massor av käk!


Domherren med fru har också hittat hit. Dom som inte visat sej på hela vintern.

I dag har vi fyllt fatet i två omgångar och nu är det slut igen, men nu får dom inget mer i dag. Gråsiska, Grönsiska,Blåmes,Talgoxe,Bofink, Bergfink och Domherrar har vi här. Så många arter har vi nog aldrig haft samtidigt. Flest är det av Berg o Bofinkarna. Det myllrar av dom på marken. Lite ovänskap är det också.
Det här är bara en bråkdel.
Alla bilder är tagna genom ett ganska skitigt fönster . Därför är bilderna inte så klara o fina som man önskar. Och så får man ju vara så försiktig när man ska fota för dom ser allt och lyfter direkt.

Foto: Gunvor april 2012