Tisdagstema - Kuslig!!!!

I dagens tema är det nog meningen att vi ska skrämmas lite.


BUUU säger den här figuren! Lite Kuslig är den allt!   Nää då..den är jättemysig att känna på. Mjuk o härlig. Här har jag fotat den i mörker. När man ruskar om den så blinkar den o lyser så här i lila färg


men egentligen ser den ut så här , då den är oskakad. Piggarna är så mjuka och sköna.
Köpt på Dollar Store i somras. Fanns i många olika färger och modeller.

OOOPS! Solen skiner in på mej just nu. Helt otroligt!


Fler kusliga bilder ser du HÄR!

Fototriss - Rosa

är ett mycket passande tema den här veckan tycker Helena o alla vi andra så klart. Helena skänker en krona för varje bidrag, så nu hoppas vi att många många är med denna veckan. Jättefint gjort tycker jag!Mitt första  bidrag är en torkad ros som är Rosamitt andra bidrag är också en rosa ros, fast en levande sådanoch mitt tredje bidrag är inte en ros, men dock en rosenpelargon som nästan nyss har flyttat ner till källaren för vinterförvaring. 

Och här ser ni flera rosa bilder.Och så tycker jag att vi kan stödja Rosa Bandet genom att ge en liten gåva. Det har jag gjort.
Klicka på bannern här nedanför så kommer du direkt dit till Helenas Rosa kampanjvecka.

Skogsavverkning här hemma på tomten

är ganska intressant att få vara med om. Det kändes i hela huset när träden föll till marken. Jag stod i fönstret o fotade lite, men det syns ju inte alls hur många träd som tagits ner här på mina bilder. Nu skulle man haft en annan kamera med vidvinkel. Men det duger bra det här också.
Här är några av bilderna som jag tog under dagen. Jag är impad av förarna som kör dessa maskiner. Att  kunna fälla dom här stora tallarna så nära huset utan större problem. En stod så nära inpå garaget .. men det gick jättebra det också. Dom är verkligen duktiga! Häftigt att se på.
 Nu har gubben haft jobb med att ta tillvara på allt som går att göra ved av. Sen återstår hopkörning av allt så att timmerbilen kan komma och hämta virket som ligger utspritt runt omkring här. Vägarna är ju ganska sönderkörda men det får fixas sen när allt är klart. 

Ha det gött ! Kram/Gunvor