Lite höstbilder

är det enda jag kan bjuda på.

94943-1074
Så här röd var den vita lilla rosenbusken i stugan i söndags

94943-1075
Och så här granna färger har mina buskar här hemma. Det är otroligt vackra färger på dessa buskar. Sen har dom sina svarta bär. Fast dom tror jag att fåglarna har käkat upp redan.

94943-1077

94943-1076
Visst är dom underbart fina

94943-1079
men grannast är det hos grannen!

94943-1078
Här är det en sorts Spireea som har gula nyanser.

Idag är gubben i stugan o gör vinter.Han måste fixa det ensam för här ligger jag o kan inte hjälpa till. Det var synd för vi hade tänkt hinna med en gång till innan dom stänger vattnet. Men det går säkert bra fast det tar längre tid när man är ensam om allt.

Ha det bra i det fina höstvädret.

Foto: Gunvor  2007

Sjukling

Hej på er. Ville bara tala om att   nu är det min tur att ligga här . Jag blev dålig i söndags.Det är min vanliga lunga som spökar.Har hög feber o hosta! Men jag hoppas det inte blir alltför långvarigt! Har redan börjat medicinera o hoppas nu att det är rätt sorts medicin  från början!  Det är nu tredje året i rad som jag varit sjuk i samma månad o nästan samma dagar också.  Jättetråkigt är det för vi hade just beställt en höstresa..ifredags gjorde vi det o i söndags blev jag sjuk! Snacka om otur! Vi skulle åka om två veckor!

Hoppas ni mår bra i det fina höstvädret. Igår hade vi 18 grader. Idag kanske det inte är lika varmt. Ja ja jag ligger nu här o kan inget annat!  Nån dans lär det inte bli på några veckor heller!

Ha det bra!  Hälsn. Gunvor.