Vinter igen..

inte roligt alls. Nu är mars månad nästan slut. Och sen börjar den riktiga vårmånaden April. Men inte känns det som att våren är på gång, när det ser ut som det gör utanför fönstret.


Men här är det några som har vårkänning. Vi stod och tittade ut genom fönstret en dag på dessa tre katter..dom två första var nog hanar,kastrerade skulle jag tro, för dom visade inget intresse för kattjejen när hon låg där och krumbuktade sej  framför killarna. Dom tittade lite och gick sin väg hemåt och hon följde efter, säkert jättebesviken. Inte lätt att vara en lättfotad tjej alla gånger.


Fågelstugan har fått isgardin


lekstugan likaså. Istapparna hänger överallt. Det är väl lite vårlikt det också.


Här är istappar från hustaket
Här sitter en liten Wilma vid mitt köksbord och väntar på lite fika. Har just läst tidningen som det ser  ut.

Ha en goo dag alla därute. Kramen från/Gunvor.

Fototriss - Tema Sju

Nu äntligen är jag klar med mitt tema. Det var hur svårt som helst tycker jag att hitta nånting som hade med sju att göra. Men efter mycket letande så kom jag fram till dessa tre bilder.


Först ut blir en arkivbild. Stjärnan har sju uddar


Det här blombladet har också sju uddar


Och i bokhyllan står det sju böcker av samma författare.

Och här kan ni se alla andra bidrag på Tema sju.

Mina små raringar

När Ellie var här hemma och hälsade på hos mormor senast så kom moster hit med sin lilla Wilma så dom skulle få träffas lite mera innan Ellie åkte tillbaka hem till Sthlm. Dom gillar verkligen varandra.Va pysslar du med Ellie? Får jag se säger Wilma


Jag skulle bara ta upp den härMmm va gott du smakar. Va har du ätit?Hej kompisÄhh..nu går vi en sväng va?


Det var allt för denna gång  från mitt stökiga kök. Men så ser det ut när man har småfrämmande. Och såå gulligt främmande dessutom. Det här var för nån vecka sen.

Ha det så bra alla därute! Kram/ Gunvor.