Nu är jag på hemmaplan igen.

Hemma efter en sjukhusvistelse i nästan 2 veckor på lungkliniken i Gävle. Det har gått bra den här gången också. Lite trist att vara där när man inte är speciellt sjuk. Men jag måste tyvärr ligga inne för att få mina intravenösa behandlingar. 3ggr per dygn i två veckor, fast jag skickades hem 2 dagar tidigare. Dom ville nog ha min säng eftersom det låg folk i korridoren mest hela tiden.
Sen får vi se hur länge jag klarar mej efter detta. Just nu känns det bra. HOPPAS det sitter i länge efter denna behandling. Hostan är ju borta ett tag i allafall.
Skönt att vara hemma är det!
Så här vackert var det vid samma dag för prick ett år sen.Soligt o fint värre o lite snö ser det ut att vara. Vi har mycket mera snö i år.
Ha de! Kram!

Fototriss - Hårt är temat

Mina hårda bilder kommer här. Ganska svårt var det att klura ut vad som är hårt och som kan passa på bild. Det blev bilder från hemmet för mej.
 
Först ut är Hårt bröd..det gillas i den här familjen. Och nyttigt är det väl också.
 
Det är ett väldigt hårt material i dom här ljuslyktorna. Tunga är dom också. Och dom är så fina tycker jag.
 
Det här är nåt väldigt hårt. En stenhård mortel.
 
 
Sen så känns det hårt att åka ifrån maken på måndag när jag måste läggas in på sjukhus i två veckor för en intravenös behandling,då han har ryggskott och har varit liggande, men är på bättringsvägen.. hoppas vi. Han måste klara sej själv då i allafall. Och det ska nog gå bra. Så typiskt att allt sker samtidigt.
 
Titta in på fototriss och se mera bilder på hårt.