Stugbilder

I fredags var vi till stugan och krattade och rensade i rabatten. Ingen städning blev det då. Det får bli nästa gång. Det var bara 10 grader inomhus så man hade ingen lust till städning. Det får bli lite varmare först. Vi värmde upp på altanen så det gick att sitta där o fika..där vart det mysigt.


Vi fick trevligt besök av grannkatten som är hur mysig som helst. Tycker mycket om att bli kliad under magen.


Jag skulle ta en bild av mina fina vitsippor och då ville kisse vara med så klart.


Satte sej så fint bredvid blommorna..och visst är han söt.


Här är hela klungan av sippor.


Första tussilagon jag sett i år. Så fina dom också. Dom lyste som små solar i diket .


Här ligger landgången till bryggan uppe på land. Den röda båten därovanför är våran.
 

Här ska landgången ligga, men här ligger en massa vass från i höst när nån tydligen slog ner den. Det var ju bra fast inte att den ligger kvar.


Och här är badbryggan..lite högt vatten där också. Man kunde inte gå ut där än.

Ja så såg det ut vid våran strand så här i början av Maj. Men en skön promenad fick jag i alla fall fast vinden blåste kall där också.
Nästa gång vi kommer dit är det nog lite somrigare.
Ha det gött alla! Kram!

Foto: Gunvor i Maj 2012

Fototriss - NY

Ja nu ska vi få se vad som är Nytt hos trissfolket. Själv har jag lyckats få ihop tre bilder som har nåt nytt för mej.


Första bilden blir på min nya hårfärg. Eller det är slingorna som är nya. Längesen jag hade slingor.Mina nya sommarbrallor som har en ny färg för mej och dom är nyinköpta. Jag gillar verkligen färgen. Inte riktigt röda inte rosa o inte orange, men en mellanfärg som är fin.Sist o minst är mitt alldeles nya nagellack som jag ska måla tårna med när jag kommer ner till värmen som förhoppningsvis finns på Rhodos.
Jag ser att min triss går i en lite rödaktig ton. Lite åt rost..kanske. Det hör inte till vanligheterna hos mej, men nu ska jag lysa upp tillvaron lite.
Det kan behövas i detta tråkiga kalla väder som vi har haft nu. 3-  i natt. Meen.. idag skiner soolen! Yippii!

Mera nytt finns HÄR.

Å bilder igen

I går var jag till Ljusdal och snyggade till mina fötter inför sommaren. På hemvägen åkte jag förbi min kära å och måste naturligtvis stanna till o ta några vårbilder. Soligt o fint väder var det.


Här är den min kära bro


Björkarna har börjat få gröna blad..mmm somrigt!


Det var ju såå läckra moln som speglade sej i vattnet


Så vackert var det så man blir alldeles varm i kroppen.

I dag är det grått o mulet och regn på förmiddagen. Lite annat än dom senaste dagarna när vi har suttit ute på altanen och ätit varje dag och myst där till sena kvällarna. Men vi har fått ha på lite värme för kvällarna ute har inte varit så sköna.
I morgon ska vi åka till stugan och stänga vattenkranen för snart så kopplas vattnet på. Kul att få se hur det ser ut där, om det blommar  och se om min vita ros har överlevt vintern. Jaja.. spännande är det.

Foto: Gunvor maj -12