Fredagkväll

 och jag är äntligen klar med adventspysslet på nedre våningen. Imorron ska jag pyssla lite här uppe. Jag gör inte så mycket mer än plockar fram ljusstakarna o stjärnorna. Har även bytt ut några gardiner också. Köksgardinerna sparar jag lite på. Ska ev. sy om dom lite.  Vi har fått riktigt julfint ute, men jag
har inte varit ut på hela dagen, tyvärr!

94943-1131
Så här mysigt är det härutanför.

94943-1132
så här snöade det igår kväll. Gubben fick skotta två gånger... o idag har plogen hjälpt oss.

94943-1130
en liten talgoxe kom också med.  sååå söt!

Vi måste skaffa en utegran också..kommer jag ihåg just nu!

 Igår så bakade jag lussebullar, limpor och två sockerkakor! Det gick som en dans. Limporna ska till barnbarna som vanligt. Jag behåller ett par själv .
 Ikväll måste jag vila mej o titta på IDOL. Nu är det ju snart slut.. hoppas på två tjejer i final!  Sen på fredagarna blir det till att titta på PÅ Spåret. Det är också ett trevligt program. Gillar programledarna!
Imorron blir det som vanligt DANS på Hudikfolkan! Om jag orkar då förstås!

Ha en härlig fredagkväll allihopa!

Fredagskramar från Gunvor!

Blandad kompott bland bilder

Nu är det söndag igen och det är vackert vinterväder ute. Men jag tänker bara titta genom fönstret idag. Ingen sparktur.  Det glittrar såå vackert på trädgrenarna i solen och det är bara ett par grader kallt.

Det blir dans i kväll så då måste jag vara lite försiktig idag o inte ställa till nåt. Jag har haft lite ryggont i helgen..men inte värre än att jag ska försöka dansa. Det är Söderhamn som lockar igen. Det blir varannan helgsdans nu för det mesta. Vi får  varva mellan ställena. Hudikfolkan satsar på lite fel musik för oss gamlingar emellanåt.  Men det finns ju andra ställen då som tur är! Hudik har lördagar o Söderhamn kör med söndagar. Ibland så bir det bägge dagarna som är bra. Då blir det jobbigt, men kul!


Här kommer lite bilder från olika tillfällen när kameran varit med.
94943-1126
Det här ser väl häftigt ut  ..man kan ju tro att nån gjort en snöängel, men det är en katt som bajsat o krafsat över så fint.  Riktigt kul ser det ut tycker jag!

94943-1125
Lite nytt på vedfronten...okapat!   Men ser så fint ut. Jobb till våren,  plus en stor hög bredvid.

94943-1123
Här lyckades jag få till en bild på Nötskrika. Den är så skygg..man rör sej lite bakom gardinen så sticker den iväg.
Lite oskarp blev den ju! Men den har så vackra färger.

94943-1124
Dom här små kaffekopparna är så söta..jag har köpt dom på Dollar S. Finns i många färger! 10kr. är dom värda tycker jag!

94943-1127 
Dom här blomkrukorna köpte jag när jag sydde dom nya gardinerna till köket. Jättesnygga! Hittade dom på blomsteraffären våran.
94943-1122
Buskarna är så fina nu när frosten sitter o glittrar.
Och med det slutar jag denna karlssons blandning i bilder.

Ha en skön söndag o var ute i naturen ni som kan!

Söndagskramar från mej till er!

Foto: Gunvor  2007.