Fototriss - Vid vatten

är temat i trissen denna gång. Och eftersom jag varit i stugan några dagar så kommer bilderna  därifrån. Fast inte från själva stugan. Jag var in till stan i dag och jag åker en liten omväg dit för det är så vackert där när man åker vid  Lillfjärden. Jag var tvungen att stanna och parkera bilen och gå ut och fota. Det var helt underbart vackert tyckte jag. 


Många var det som promenerade här i dag vid vattnet


 Hudiksvall är en vacker stad som ligger alldeles  vid vattnet.  


Tänk att vatten kan vara såå vackert. Och att det blir så fina bilder vid vattnet.


Flera vattenbilder ser du här.

Tisdagstema - Morgonrutin

Temat i dag är morgonrutin och min morgonrutin dom senaste dagarna har sett ut som så, då vi varit i stugan några dagar. Tur med vädret har vi haft. Ingen kanonvärme men ganska soligt o fint. I dag var det riktigt härligt.


Här sitter jag varje morgon när vi är här i stugan och sörplar i mej mitt morgonkaffe med mackor. Det är inte den sämsta utsikten. Eller hur?

Fler morgonrutiner kan du se HÄR.

Fjärilar

I går när jag var ute i rabatten så blev jag uppvaktad av två vackra fjärilar. Dom verkade totalt orädda. Jag hade faktiskt tid på mej att ta bilder på dom. Är det Amiralfjäril dom heter tro? Jag tycker dom är så vackra. Dom har varit ofta på dom här blommorna och min make sa att när han satt härute en dag så kom det en och satte sej på armen och på hans huvud.


Först en och sen


två stycken


Hopfälld
Vilken bild är bäst tro? Den övre eller den här som är lite softad?


Bara en blomma


Foto: Gunvor  aug. 2011