Nu stänger vi butiken för helgen.

Vi åker  till stugan i morgon och på söndag kommer Astrid`s matte och husse och hämtar henne där, för hemresa till Stockholm.  Då blir det tomt här hemma kan jag säga!! På en gång i allafall.. men man vänjer sej vid det också. Tänk va tomt det blir i min säng och va gott om plats.  
Jag orkar då inte med nån dans i helgen heller så det blir nog lugnt. Vädret  blir nog inget vidare det heller. Annars tänkte jag kanske plocka lite lingon uppe på slänten. Vi får se hur det blir med de!


Astrid säger hej då o tack för i sommar. Hon har suttit med o skrivit väldigt ofta. Nu kommer hon hem till sin egen katten Astridblogg och kan skriva o berätta om sina äventyr .

Ha en fin helg alla kära bloggare. Hoppas solen skiner på er.
Kram/ Gunvor.

Idag har jag varit på svampletning

men det enda jag hittar som är ätbart är Karl Johan svamp. Inte en enda Kantarell! Men det är kul ändå att kolla på olika svampar.
Efter sista regnskuren så bestämde jag mej för att gå till skogs. Solen råkade titta fram så då blev jag sugen på en liten promenad. På med stövlarna o iväg.


Det första jag hittade och som jag känner igen var ju KarlJohan. Ett helt gäng o fina såg dom ut att vara. Men sen när man tittade inuti så var dom väldigt maskätna så det blev bara dom allra minsta som blev kvar. Synd på så fina tjockisar.


Det här har jag ingen aning om vad det är, så dom fick stå kvar.


Det här var en konstig en, det fanns flera stycken...mysko svampar.


Den här såg så rolig ut med ögonen stirrande.


Flugsvampen är så vacker..o så farlig!!  Dom här små runda är så söta..det ser ut som man klickat gräddprickar på den röda hatten.


Det fanns gott om både lingon o blåbär i skogen. Och jag inmundigade en hel del under promenaden.


Till sist var jag ända nere vid älven som var alldeles blank o fin.

Ha en trevlig kväll alla bloggare.

Foto: Gunvor i Aug. 2008.