Sista dagen på 2013

 
Själv är jag sängliggande med hög feber. Den andra nyårsaftonen som jag tillbringar till sängs. Det var samma sak 2011. Tråkigt! Men fira på ni alla som kan.
 
Ha ett gott slut! Kram på er!

Nu är glada julen slut

och snart är det ett nytt år som börjar. Här har det varit allehanda sjukdomar i denna jul. Allt från halsont till feber och ryggskott. Ryggskottet har gubben haft att dras med. Han har haft ett rejält sådant så han har varit sängbunden. Men lite bättre är han nu. Han kan iallafall vara uppe korta stunder. Helenas halsont vill inte ge med sej. Men Ellies feber är väck som tur är. Själv har jag klarat mej hittills. Roligt med sällskap nu när gubben har legat till sängs.
Igårkväll var jag barnvakt så föräldrarna fick gå ut på lite galej. Jag unnar dom så väl! Dom hade haft en jättetrevlig kväll. Och vi också.
Här kommer lite julaftonsbilder.
 
Nu har tomten äntligen kommit.
 
Mera klappar
 
Tack snälla tomten
 
Glädjen var stor över alla paket som öppnades. Här får dockan en ny säng och Villes nya motorsåg ligger också där.
 
Den lilla gulliga grillmästaren i brandhjälm. En sån har jag önskat mej utbrast han när han öppnade paketet med grillen.
Nu kan pappa och han grilla tillsammans i sommar.
 
Lika glada blev dom över sina eltandborstar.
 
WOW.. en rittavla!
 
Ja det var ett nöje att sitta o titta på när barnen öppnade sina paket. Sån glädje över allt dom fick. Även mjuka paket.
 
 
Här ligger mina små sötnosar tillsammans och sover.
 
Imorgon åker dom hem till Bromma igen, efter en vecka här hos mormor o morfar.  Synd på vädret. Vi har ju längtat efter lite snö nu när det var jul..men icke sa nicke. Bara halka o blött!

 Det var allt från mej. Tack o hej!
 God fortsättning!
 

Sista Fototriss före jul.

Tävling är det också med fina priser. Vinnaren får ett presentkort från http://www.ving.se/langresor-reguljarflyg på 3000 + en fotobok. Sen får övriga 8 finalister en fotobok var.Jättebra priser tycker jag.
Många färgstarka bilder blir det nog nu i juletiden. Mina Färgstarka, blir resebilder från ett kärt resmål, som jag tjatar om lite då o då.
 
 Det färgstarka trädet utanför vår bungalow i Tobago
 
En färgstark fjäril från  samma ställe
 
 
 En bar i glada färger. Även den från Tobago.
 
 Det blev min triss från ett färgstarkt resmål.
Jag skulle mer än gärna resa till Karibien igen. Men det är nog uteslutet för min del.
 Jag skulle också kunna drömma mej bort till Curacao i Caribien. Jag har besökt Aruba och Bonaire. Har Curacao kvar. ABC öarna.
Mera färglatt kan man se på Fototrissen.
 Önskar alla fototrissare en riktigt GOD JUL o ETT GOTT NYTT ÅR.