Tisdagstema - Temat är Konstigt

Jag har försökt att hitta på nåt konstigt att fota, men hittade inget så det blir arkivet som får stå för det konstiga.
 
 
Jag tycker det är konstigt hur man kan få till det så att vattnet liksom krullar till sej
 
Vackert var det i allafall. Bilderna är tagna på Rhodos i somras.
 
Mera konstigheter kan man se på Tisdagstema.se

Fototriss med tävling. Temat är/ Jag gillar

Nu var det dags för tävling igen på trissen. Priserna kommer från Coolstuff där det finns lite tips på presenter till Farsdag som det ju är om ett par veckor.
Här kommer bilder på nåt som jag gillar 
 
Jag gillar att resa. Att flyga tycker jag är så härligt. Att flyga långt är ju jobbigt, men tänk så skönt när man kommit fram. Här är mitt kära Tobago, där vi bodde så nära flygplatsen så vi brukade stå här o kolla på dom stora planen som landade eller flög iväg. Vi lärde oss att känna igen ljuden när dom riktiga bamsingarna kom. Det var så kul.Vi brukade vara några stycken som stod där o tittade.
  
Jag gillar också att ligga under en palm och ha det varmt o skönt
  
men så är det ju så att jag gillar vintern också. En riktig vinter med mycket snö. Det här var ett tag sen. Jag tror inte vi hade såå mycket snö förra vintern som det är på den här bilden. Men visst ser det mysigt ut det här också?
Det var vad jag hade att bjuda på.
Här på Fototriss ser du många fina bilder på vad andra trissare gillar.
 
 

Lönnen

Jag har fotat min lönn från att den var höstvacker tills att den blev alldeles kal, vilket den blev igår när dom sista bladen föll. Den blev lite demolerad i vintras när Dagmar härjade som värst. En tall föll precis bredvid lönnen och skadade den på ena sidan, en del grenar gick av så den är lite skamfilad. Men jag hoppas att den rättar till sej och att det växer ut nåra nya grenar så den blir jämn o fin igen.
 
Ja nu har lönnen gjort sitt för i år och sagt tack o farväl tills det blir vår igen. Nu ligger bladen på marken och den är alldeles tom o naken. Den hann även uppleva ett snöfall också innan den blev kal.
Jag tycker mycket om lönnar, liksom rönnar.. deras blad är supervackra alla årstider.
Tack för i år säger jag till trädet som jag tog hem från skogen härutanför. Då var det bara en liiten planta.
 
Vi har satt ut fågelstugan igår och fyllt på med frön, men inte en fågel har hittat hit än. Det känns konstigt för det brukar vara full fart från början.
 
För nån vecka sen så satt det en rovfågel härutanför fönstret och åt på en koltrast som den hade tagit. När jag skulle smyga iväg och hämta kameran så såg den tydligen mej och flög iväg med koltrasten i klorna. Där hade man kunnat få bra bilder. Men för en gångs skull så hade jag inte kameran i närheten och dom ser ju allt som rörs så jag missade den.
Jag tänkte att den kanske har varit i närheten och småfåglarna vet det och törs inte komma hit. Vi har ju haft besök förr av rovfågel. Jag hoppas dom vågar sej hit snart för det är så trevligt att titta på dom.
 
Tack för idag säger jag. Nu ropar gubben att fikat är klart. Mmmm..vi har tårta kvar också.