Vill säga Tack

till min kära dotter M. som hjälper sin sjuka mamma med lite av varje.
Hon har kommit med mat åt oss och för ett tag sen sådde hon i mitt trädgårdsland, fast jag sa att vi skiter i det. I dag hade hon varit och köpt blommor till mina utekrukor och planterat dom.Såå jättefint blev det. Och min syster har fixat blommor till mina föräldrars grav. Dom är så snälla!
 Jag mår ju inte ett dugg bättre efter denna superkur, så det känns som man proppar i sej en massa mediciner i onödan. Har varit till dokt. igen i dag. Hon ringde lungkliniken men dom vill vänta på provsvar som ska komma på onsdag. Så det är bara att ligga här o må dåligt med feber som aldrig ger sej och denna hemska slemhosta. Men man är ju inte ensam som är sjuk. Jag tycker var o varannan är liggande i nån sorts flunsa. Vi skyller på vädret!
Ha de! Kram/ Gunvor.

Rapport från sjuksängen.

Jag är fortfarande sjuk. Feber på elfte dagen och hosta. Nu har jag hostat sönder en magmuskel känns det som. Har varit till dokt. här hemma och han ringde lungklin. och nu har jag börjat en dubbelt så stark kur som den jag ätit i onödan, kan tyckas, för den hjälpte inte alls.
Nu hoppas jag igen på bättring!


Ha det gott! Kram/ Gunvor

Fototriss - dörrar

Helena vill att vi ska visa dörrar i dagens tema. Och faktiskt så hade jag några dörrbilder på lager. Jag kan inte ge mej ut på dörrjakt eftersom jag är sjuk och har varit sen förra söndagen. Jag har legat i hög feber och en förfärlig hosta som håller på än fast jag fått medicin från lungkliniken som jag ätit nu i 6 dagar.
 Men ett fototriss ska jag fixa i allafall.


Dom här dörrarna sitter på ett gammalt hus som numera är ett förråd på min mans föräldragård.


Och dom här vackra dörrarna hittade jag när vi var på en liten vandring på hembygdsgården i Ljusdal.


Det här är en nytagen bild på ett gammalt skåp här som vi har här hemma.

Här finns det många fler dörrar att titta på.