Grattis Bloggen som fyller tio år idag den26 juli

Tänk att det är såå längesen! Jag trodde aldrig att jag skulle klara av att blogga då, men jag lärde mej tack vare Helena som tragglade med mej.Jag ringde nog ett antal gånger till henne o hon supportade mej per telefon.
Det har varit väldigt kul. Man fick många nya bloggvänner. Men det avtog på slutet när instagram och Facebook dök upp.
Jag själv började instagramma mer o mer o då missar man den här bloggen.Det är lättare tycker jag med insta. Det går fortare o man har fler följare.
Men kul att blogga är det så jag ska försöka bättra på mej. 
 
En av blomkrukorna på gården
 
 
Lite nya stugbilder sen förra veckan.  Vi fick besök av minsta barnbarnet  ett par dagar också. Pappan o mamman sov över dom också. Men en dag fick jag rå om honom alldeles själv o då nästan bodde vi på stranden. Vi hade ju samma underbara väder som det varit sen och även idag.
Lite morgonglitter från frukosten på min altan
 
 
En dagbild på sjön
 
En vacker kvällsbild tycker jag
 
Vacker fullmåne som speglar sej i sjön
 
Mitt hjärtegryn
Lite blåbärsplock blev det utanför stugan
 
Vattnar med vattenpistolen
 
 Söt med rufsigt hår
 
Här var det roligt
 
 
 
 
Bada är också jätteroligt
Det blev ett jättelångt inlägg här o många bilder på barnbarnet.
 
 
Mitt allra första inlägg den 26 juli 2006. Bilden är tagen i Tönnebro.
 
Alla foton är tagna av mej Juli -2016

Kommentarer:

1 Inez:

Grattis bloggen! :D Vilka härliga bilder!

2 Paula:

Grattis, kommer med en virtuell blomkvast förstås! Ja tio år är länge, jag tror jag är inne på mitt nionde år, dessvärre började jag på en annan sida innan jag fick min domän så första året är puts väck. Jag har avstått från Instagram eftersom Facebook tar sån tid. Något mer får det bara inte bli, man måste ju hinna leva också. Och jag tycker inte man lär känna någon med bara ett foto då o då, jag är nog väldigt gammeldags och tycker det är urtrist då den ena efter den andra slutar blogga. Men jag kan ju inte ändra världens gång, däremot kan jag envist hålla kvar min blogg ett bra tag, ibland känns det segt att hitta på ämnen att skriva om men sen plötsligt får man åter luft under vingarna. Nog är han söt ditt hjärtegryn! Ha en fin fortsättning på sommaren/Kramen

Kommentera här: